Liever bellen?
053-4817900

Rouwen is heel normaal. Soms krijg je het gevoel dat je de grip verliest of dat je er niet meer uit komt. Het kan helpen om aandacht te besteden aan hoe jij je verlies verwerkt en je bewust te worden hoe jouw rouwproces eruit ziet. Het is belangrijk om te kunnen praten over het gebeurde en om steun te ervaren. Vaak kun je hiervoor terecht bij familie, vrienden of kennissen. 

Er is geen goed of fout in de rouw. Jij rouwt zoals jij rouwt. Wel is het belangrijk te onderzoeken of jouw manier van rouwen je helpt.

Soms merk je dat mensen om je heen niet de juiste steun of adviezen kunnen geven of je wilt anderen niet belasten. Heb je een groot verlies te verwerken en lukt het niet om hier over heen te komen? 

Groep Rouw en Verlies

In de groep Rouw en Verlies kun je met lotgenoten praten en op een andere manier bezig zijn met wat het gemis met je doet. We ondersteunen je om je leven opnieuw vorm te geven. 

Wijkteam

Een wijkcoach gaat met je in gesprek om te kijken naar wat jij nodig hebt om je weer op de toekomst te richten. Neem contact op met het wijkteam.

Online hulp

Via onze online cliëntomgeving "Jouw Omgeving" kun je met ondersteuning van een wijkcoach aan de slag om je verlies te verwerken en weer te denken aan de toekomst. Dit kan gecombineerd worden met gesprekken.

In Jouw Omgeving kun je bv aan de slag met de zelfhulpmodule "Rouwverwerking". 

wijkcoach_klein_vrouw.png
Wil je met iemand praten?
Neem contact op met een wijkcoach
Stel een vraag
We gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Lees meer hierover in onze privacybepaling.
Bedankt voor je bericht. Je ontvangt binnen maximaal vier werkdagen een reactie van ons.