Liever bellen?
0800 2000

Als mantelzorger kan er veel op je af komen. Je zorgt, regelt en organiseert van alles voor je naaste. Maar waar kun je de informatie vinden waar je naar op zoek bent?

Op deze website proberen we de informatie zo overzichtelijk weer te geven zodat je alles makkelijk kunt vinden. Er zijn ook nog andere websites die je verder kunnen helpen.

MantelzorgNL

Op MantelzorgNL staat veel informatie voor mantelzorgers. Het is een landelijke vereniging voor iedereen die zorgt voor een naaste. Je kunt over diverse thema's informatie vinden bijvoorbeeld over geldzaken, wetten en regels, wonen, werk, en delen van zorg. 

Regelhulp

Regelhulp is een website van de Rijksoverheid waarop landelijke informatie te vinden is over zorg en ondersteuning. Er wordt bijvoorbeeld uitleg gegeven over de Wet Langdurige Zorg, Thuiszorg, Zorgplan, de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en nog veel meer.

Rijksoverheid

Op de website van de Rijksoverheid kun je algemene informatie vinden. Bijvoorbeeld over: wanneer ben ik mantelzorger of regels bij het bouwen van een mantelzorgwoning.

Wijkteams

Bij het wijkteam helpen we je graag verder als je er met de informatie op deze website niet uitkomt. Neem dan contact met ons op. 

contact_groot.png
Wil je meer weten?
Stel je vraag aan een wijkcoach.
Stel een vraag
We gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Lees meer hierover in onze privacybepaling.
Bedankt voor je bericht. Je ontvangt binnen maximaal vier werkdagen een reactie van ons.