Liever bellen?
0800 2000

Wanneer je met meerdere personen samenwoont, is het logisch dat het niet altijd met iedereen klikt. Er ontstaat af en toe onbegrip of ruzie. Meestal worden ruzies en discussies thuis uitgesproken, maar dit lukt niet altijd. 

Voor praktische tips en adviezen kun je kijken op de website van Loes.

Wil je ondersteuning in je thuissituatie, meld je aan voor (online) hulp bij het wijkteam. Een wijkteammedewerker inventariseert samen met jullie de krachten en moeilijkheden en biedt zelf, of samen met een andere instantie, ondersteuning. 

Je kunt ook online aan de slag met de zelfhulpmodule "relatieproblemen" in Jouw Omgeving. Klik hier voor meer informatie en een account in Jouw Omgeving. 

Misschien zijn de ruzies thuis zo heftig, dat je er graag met een professional over wilt praten en je zorgen wilt delen. Je kunt bij ernstige zorgen 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen met Veilig Thuis via 0800-2000. 

wijkcoach_klein_vrouw.png
Heb je een vraag?
Vraag het wijkteam!
Stel een vraag

Vanwege vertrouwelijke informatie wordt onze reactie via Jouw Omgeving verstuurd. Je ontvangt per e-mail een link om je account te activeren. Er zijn geen kosten aan verbonden.

We gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Lees meer hierover in onze privacybepaling.
Bedankt voor je bericht. Je ontvangt binnen maximaal vier werkdagen een reactie van ons.