Liever bellen?
053-4817900

Schoolkeuze

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen naar het (speciaal) basisonderwijs. Het is belangrijk om je als ouder te verdiepen in de schoolkeuze van je kind; wat past bij je kind, wat past bij jullie als ouder, welke scholen zijn er in de buurt?  Vind een basisschool in Enschede die voldoet aan jullie verwachtingen. 

Na het (speciaal) basisonderwijs kan je kind doorstromen naar voortgezet (speciaal) onderwijs. Ook hierin zijn diverse mogelijkheden. De school waar je kind nu op zit kan advies en informatie geven over een passend vervolg. Kijk welke middelbare scholen er in Enschede zijn.

Problemen op school

Soms kunnen er problemen spelen op school. Er kan sprake zijn van ruzie, pesten, gedragsproblemen of leerproblemen. Hierover in gesprek gaan is belangrijk, om tot een goede oplossing te komen. 

Op iedere school of Intergraal Kind Centra (IKC) zitten schoolwijkcoaches die kunnen ondersteunen en in gesprek kunnen gaan met kinderen, ouders, docenten en leerlingbegeleiders. 


wijkcoach_mobile_man_paars.png
Heb je een vraag?
Vraag het wijkteam!
Stel een vraag

Vanwege vertrouwelijke informatie wordt onze reactie via Jouw Omgeving verstuurd. Je ontvangt per e-mail een link om je account te activeren. Er zijn geen kosten aan verbonden.

We gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. Lees meer hierover in onze privacybepaling.
Bedankt voor je bericht. Je ontvangt binnen maximaal vier werkdagen een reactie van ons.